Takmičari l 4 Falcons OCR
 

Takmičari

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Trka sa peprekama

STARTNE LISTE

Pozdrav sokoli,

Prije svega želimo da iskažemo zahvalnost što ćete svojim prisustvom uveličati treće izdanje trke sa preprekama pod nazivom 4Falcons! Veliki broj prijava je samo potvrda da smo na dobrom putu i da radimo jaku stvar za OCR zajednicu. Sjajno je biti dio ovakvog community-a.

Sadržaj ovog maila služi kako bismo mi kao organizatori vama olakšali put do Banja Luke i kako biste dobili sve VAŽNE INFORMACIJE vezane za cjelokupan događaj i trku sa preprekama.

1. LOKACIJA
Sve stvari vezane za trku se dešavaju upravo na tvrđavi Kastel. Lokaciju možete pronaći OVDJE.

2. PARKING
Ispod tvrđave Kastel postoji parking koji se plaća. Budući da je subota i da se preko puta tvrđave Kastel nalazi tržnica, postoji mogućnost da ne bude dovoljno slobodnih parking mjesta. Parking je besplatan za građane Srbije sa registarskim oznakama Republike Srbije.

3. STARTNI PAKETI
Startni paketi za #4Falcons, trku sa preprekama se mogu preuzeti u:
– Petak od 18:00 – 22:00 časova
– Subotu od 7:00 – 10:30 časova

Paketi se preuzimaju u Kamenoj kući koja se nalazi unutar tvrđave Kastel (čim uđete na ulazu od tržnice idete ravno na Kamenu kuću).

Takođe, svi prijavljeni koji nisu uplatili kotizacije, iste mogu uplatiti u Kamenoj kući na tvrđavi Kastel.

Prilikom preuzimanja startnog paketa, potrebno je pokazati dokaz o kotizaciji koju ste dobili na email a koju će organizator skenirati, odrediti vam grupu u kojoj startate i predati startni paket sa čipom. Čip je obavezno vratiti prilikom završetka trke.

Grupu u kojoj startate možete odabrati sami prilikom preuzimanja startnog paketa pod uslovom da ta grupa nije već popunjena.

Takođe, prilikom preuzimanja startnog paketa potrebno je potpisati saglasnost da na trci sa preprekama startate na sopstvenu odgovornost. Ko želi da ide korak dalje, može da se osigura kod osiguravajuće kuće po želji.

Kao što znate, učestvovati mogu i tinejdžeri. Starosna dob je od 15 do 18 godina. Tinejdžeri su dužni donijeti saglasnost roditelja koju treba da potpišu i dođu sa njima da preuzmu paket. Saglasnost možete preuzeti u kamenoj kući ili na LINKU Saglasnost.

4. START TRKE
Zvanični ogled staze je zakazan za SUBOTU u 11:00 časova.

Preporučujemo da napravite krug oko tvrđave Kastel, da se upoznate sa preprekama.

PROBAVANJE PREPREKA NIJE DOZVOLJENO!

U 12:00 časova je planirano zagrijavanje za start prvih kvalifikacionih grupa.
U 12:30 časova je planiran start prve kvalifikacione grupe.

Nakon preuzimanja startnih paketa na našem sajtu www.4falcons.ba/startne-liste možete da pronađete u kojem ste SLETU. Na samoj stazi pored kamene kuće biće uređaj preko kojeg možete upisivanjem broja čipa provjeriti kad startujete.

SLET broji ukupno 30 trkača, te prvih 15 u muškoj i ženskoj seniorskoj konkurenciji koji su ostvarili najbrže vrijeme u kvalifikacijama, prolaze u finale koje je zakazano za 19:00 časova.

Takođe, u sklopu tvrđave Kastel smo obezbijedili tuševe koji se nalaze kod ljetne pozornice. Pratite znakove, biće označeno ili pitajte volontere, tu su da vam pomognu.

5. PRAVILA
Na stazi se nalazi preko 40 prepreka. Svaka prepreka će imati svog sudiju koji će odlučivati da li ste uspješno prešli istu.

Neke prepreke će biti zahtjevne kao što je piramida, gumeni zid, ice bath, raft most, skakanje sa zidina na strunjače, te u tom slučaju ako neko ne smije da odradi, postoji zamjenska vježba.

Za svaku prepreku zamjenska vježba je 10 ponavljanja marinaca (Burpees).

Neke prepreke će pored zamjenske vježbe uključivati i dodatno trčanje na određenoj distanci. Pratite signale na stazi.

Jedna prepreka se sastoji od prelazaka čamaca na rijeci Vrbas. Spasioci će biti u blizini kako biste se osjećali najsigurnije moguće tokom prelaska prepreke.

Takođe, postoji šansa da se prepreka preko Vrbasa ne koristi uopšte, pratimo vodostaj rijeke Vrbas, te u slučaju ako bude bezbjedno koristićemo ju.

6. PROGLAŠENJE POBJEDNIKA
Proglašenje pobjednika u muškoj i ženskoj konkurenciji, te u konkurenciji tinejdžera je zakazano za 20:00 časova poslije finalne trke.

7. 4KIDS DJEČIJA TRKA SA PREPREKAMA
Kao što znate, od prošle godine organizujemo i dječiju trku sa preprekama pod nazivom “4KIDS” koja je na programu dan kasnije, u nedjelju 19. maja sa početkom u 14:00 časova. PRIJAVE ZA DJEČIJU TRKU SU ZATVORENE.

To je to od nas, ukoliko smo nešto propustili, ne zamjerite nam. Ponesite dobro raspoloženje i vidimo se na tvrđavi Kastel na najposjećenijem događaju ovog proljeća u Banjoj Luci.

4Falcons tim,
ARENA BIĆE KASTEL, BANJA LUKA SPORTSKI POZDRAV!

———————

TAKMIČARI SE U SLETOVE UBACUJU PRILIKOM PREUZIMANJA STARTNOG PAKETA. MOŽETE DA BIRATE U KOJU GRUPU ŽELITE DA IDETE, UKOLIKO TA GRUPA VEĆ NIJE POPUNJENA.